MEDLEMSINFO

Här finns all information om sommaren 2020

Informationsbrev

Sommar 2020

Läs igenom vårt informationsbrev där vi försökt skriva allt som är viktigt och allt som händer. Om något fortfarande är oklart är det bara att kontakta ledningsgruppen.


OBS! En del nya saker gäller i år.

Schema 2020

Allt som händer i sommar finns i vårt schema. Alla föreställningar, rep osv. Detta schema kommer att uppdateras, så var noga med att kolla här på medlemssidan ofta. Du kan också prenumerera på schemat och det betyder att kalendern hoppar in till din telefonkalender (funktion som kommer snart).


OBS! Detta år är spelperioden annorlunda jämfört med föregående år.

Föräldrarhandbok

Vi har tillsammans med några föräldrar som varit aktiva i föreningen under lång tid, skrivit ihop ett dokument med de flesta "oskrivna" reglerna och förhållningssätten som vi har ute på området. Sommarteatern har funnits sedan 2001 och producerat familjemusikaler på Åbergs Trädgård sedan 2006. Därav kan man ibland som förälder i föreningen ha mängder med frågor. Om det någon gång uppstår frågor så tveka inte med att kontakta oss.

Anmälan till

sommar 2020

Anmälan till Sommarteatern 2020 är öppen mellan 10 November – 20 December.


Innan ni anmäler er, var noga med att läsa informationsbrevet och schemat.

Facebook-gruppen

Förra året startades en Facebookgrupp där information postades. Där var det smidigt att lägga ut saker som behövde nå er föräldrar och medverkande fort. Gå med i den!