MEDLEMSINFO

Här finns all information om sommaren 2020

MyClub

Hej!


Som många av er redan sett (genom utskickade kallelser) har vi börjat använda ett nytt medlemssystem - MyClub.


Detta system underlättar enormt mycket för oss, särskilt på den administrativa sidan. MyClub kommer vi att använda året om, alltså både på vår- och hösttermin på teaterskolan och under sommarens aktiviteter.


MyClub är ett medlemssystem som har hand om faktura/betalning, närvaroregistrering, kontaktuppgifter till ledare, kallelser - svara om ditt barn kommer eller inte, fildelning - ni har lätt tillgång till manus/låtar och man har sitt medlemskort där i.


Medlemskortet kommer att utvecklas under året, men redan nu finns förmånen 10% rabatt hos fiket Inkognito på gågatan. Visa upp medlemskortet och få 10% rabatt. (medlemskort får alla som betalar årsavgiften)


Vi ser stor vinning i detta och kommer att provköra det nu under våren och sen köra det skarpt i sommar. Vi kommer tillexempel att ta in medlemsavgiften för sommaren 2020 genom detta system och alla framtida kursavgifter på teaterskolan.


Alla medverkande/barn/föräldrar har en "mina sidor". Där har ni tillgång till allt nämnt ovan. Det vi vill är att ni går in och skapar ett konto med den mailen ni angav när ni anmälde era barn till teaterskolan. Systemet kommer automatiskt att koppla samman er med ert barn. Väl inne på "mina sidor" har ni tillgång till kallelser - vi vill att ni fyller i där om ert barn kommer eller inte på veckans teatergrupp. Svaret man ger går att ändra hela tiden, så fyller man i JA idag och ert barn blir sjukt en halvtimme innan är det bara att gå in och ändra svaret till NEJ och lägga en lite kommentar. Detta underlättar för våra ledare som då får en samlad bild av vem som kommer, vem som är på semester och vem som är sjuk.


Inne på mina sidor kommer ni i framtiden att få alla fakturor/avgifter. På fliken "filer" hittar ni repmaterial så som manus, låtar m.m till teaterskolan. Det finns en kalender, där ligger såklart alla event/rep/föreställningar inlagda. Detta kan ni prenumerera på till er telefonkalender. Till hösten kommer ni även att anmäla era barn till höstens teaterskola via "mina sidor". Och även medlemskortet som sagt kommer dyka upp där.


Skulle ni byta mail, byta telefonnummer en dag, så går ni själva in på mina sidor och uppdaterar. På så sätt kommer vi alltid ha era uppdaterade uppgifter om er, och minska risken för att information ska försvinna. Ni kommer också att se telefonnummer till andra föräldrar i gruppen ifall ni vill ordna med samkörning eller vad som helst egentligen.


När ni väl skapat "mina sidor" kommer ni inte behöva göra det igen, utan ni kommer vara med i systemet och innehållet uppdateras utan att ni behöver göra något.


Har ni några som helst frågor eller problem med att komma igång: tveka inte med att kontakta mig! Jag hjälper er gärna. Detta system kommer få 100% vinning om alla är med. Det tar knappt 1 minut att registrera sig.


Ps. Har ni lite äldre barn med egen mobil, be gärna även dom att gå med, så att de också har tillgång till ex manus osv (självklart har de inte tillgång till fakturor, utan det är bara målsman som har hand om dessa)

Medlemmar får 10%

Sommarteatern har 2020 inlett ett samarbete med Inkognito Ystad och detta är vi så stolta över!

Inkognito Ystad erbjuder 10% rabatt för samtliga medlemmar och det enda ni behöver göra är att säga att ni är medlem i Sommarteatern samt uppvisa ditt medlemsintyg (har skickats ut via mejl, saknar du detta? Skicka iväg ett mejl till oss så löser vi det)

Facebookgruppen

Förra året startades en Facebookgrupp där information postades. Där var det smidigt att lägga ut saker som behövde nå er föräldrar och medverkande fort. Gå med i den!

Ensemblesida

På denna sida kommer allt repmaterial till Kung Arthur att finnas. Denna sida kommer uppdateras löpande.

Informationsbrev

Sommar 2020

Läs igenom vårt informationsbrev där vi försökt skriva allt som är viktigt och allt som händer. Om något fortfarande är oklart är det bara att kontakta ledningsgruppen.


OBS! En del nya saker gäller i år.

Schema 2020

Allt som händer i sommar finns i vårt schema. Alla föreställningar, rep osv. Detta schema kommer att uppdateras, så var noga med att kolla här på medlemssidan ofta. Du kan också prenumerera på schemat och det betyder att kalendern hoppar in till din telefonkalender (funktion som kommer snart).


OBS! Detta år är spelperioden annorlunda jämfört med föregående år.

Tryck på denna knappen för att prenumerera på schemat. Då hamnar det rakt i din kalender.

Föräldrarhandbok

Vi har tillsammans med några föräldrar som varit aktiva i föreningen under lång tid, skrivit ihop ett dokument med de flesta "oskrivna" reglerna och förhållningssätten som vi har ute på området. Sommarteatern har funnits sedan 2001 och producerat familjemusikaler på Åbergs Trädgård sedan 2006. Därav kan man ibland som förälder i föreningen ha mängder med frågor. Om det någon gång uppstår frågor så tveka inte med att kontakta oss.

Anmälan till

sommar 2020

Anmälan till Sommarteatern 2020 är öppen mellan 10 November – 20 December.


Innan ni anmäler er, var noga med att läsa informationsbrevet och schemat.