After Act – Youtube serien

After Act är en internet baserad tv-serie på videotjänsten Youtube som handlar om hur produktionen går till bakom scenen på Sommarteatern i Ystad.

Säsong 4

35 Avsnitt (2019, 4 april – 26 December)

Sommaren 2019 spelar Sommarteatern i Ystad föreställningen De Tre Musketörerna. Säsong 4 kommer vara mer detaljerad och du kommer få se ännu mer av allt arbete som ligger bakom föreställningen. Från April till Augusti, släpps med massvis av intressanta avsnitt om hur föreställningen byggs upp, bit för bit fram tills sista föreställningen som sker i början av augusti. I december kommer ytterligare 4 avsnitt släppas som handlar om när föreställningen flyttar in till Ystad Teater, och såklart säsongsavslutningen som är en sammanfattning av det gånga året.

Säsong 3

25 Avsnitt (2018-2019, 18 Mars – 2 Mars)

Sommarteatern i Ystad spelade Herkules sommaren 2018. I säsong 3 får du följa med oss bakom scenen under produktionen av Herkules. Hur skrevs manuset? Hur byggs scenen? Vem syr kläderna? Vad gör skådespelarna när de inte är på scen? och mycket mycket annat i After Act - Bakom scenen på Herkules!

Säsong 2

20 Avsnitt (2017-2018, 27 Juni – 16 Januari)

Säsong 2 startade under Lilla Sjöjungfrun och i den här säsongen blev vloggarna längre och mer detaljerade. Avsnitten under Lilla Sjöjungfrun blev omkring 10-12 minuter långa och man fick en mycket djupare insyn bakom hela produktionen. Från att manuset skrevs till att sista föreställningen spelades. 20 avsnitt släpptes i säsong två och de alla går att se på hemsidan eller på Youtube.

Säsong 1

12 Avsnitt(2016, 21 Juni – 16 DECEMBER)

För första sommaren någonsin gjordes det "bakom scenen" avsnitt under sommarens repperioder och spelperioder. Där man fick följa med bakom scenen och träffa alla som jobbade med Askungen under sommaren. Man fick möta personer som regissören, ljudteknikern, de flesta skådespelare, scen och områdesbyggarna med flera.