Inför ditt Besök

Det är mycket folk som varje år återkommer till sommarteatern för att se sommarens nyhet. Men inte alla vet hur det ser ut på området, så läs om din fråga finns med annars är du varmt välkommen att ställa din fråga i fromuläret längst ner på sidan

Vid dåligt väder

Sommarteatern försöker alltid köra föreställningen vid alla väder och föreställningar ställs sällan in. Om detta mot förmodan skulle ske, så kommer alla som köpt biljetter att kontaktas. Biljetter ombokas då till ett annat speldatum.


Sommarteatern har en utomhus scen med läktare. Där finns inget tak.


Du kan låna regnkappor hos oss vid regn

Var ligger Scenen?

Sommarteatern i Ystads scen finns i Öja precis utanför Ystad. Vi har ett stort område bredvid Åbergs Trädgård.


Parkeringsplats finns i anslutning till området


Det går att ta sig hit med Skånetrafikens buss Skåneexpressen 4 som stannar vid hållplatsen Öja. Sök din resa i skånetrafikens app "Reseplaneraren".


Bokning

Vi säljer biljetter på några olika sätt. Allt för att du ska kunna köpa biljetter hos oss så smidigt som möjligt. Hos oss kan du köpa biljetter på vår hemsida, på plats på vårt område eller på Ystad Turistbyrå. Läs mer om biljetter genom att trycka på knappen

Föreställningen

Föreställningen Herkules är ungefär 2 timmar och 20 minuter inklusive paus.


Föreställningen passar alla åldrar. Det finns många olika perspektiv att se föreställningen ur. Oavsett om du är 5 år eller 75 och allt där emellan.


Föreställningen är i två akter med en paus emellan på 20 minuter


Det är tillåtet att ta bilder och filma från vår föreställning! Lägg gärna ut på sociala medier så vi får se dina fina bilder!

Området

Det finns toaletter på området.


Det finns också Cafe/Kiosk försäljning

Cafe/kiosk

I caféet finns det godis, chips, frukt, läsk, vatten, glass, korv med bröd, vegansk korv, bars och liknande

Vi tar emot Swish och kontanter i caféet

Läktaren

​Vi har en helt nybyggd läktare som tar in som max 250 personer. På vår läktare ser man bra var man än sitter. Vi har ingen specifik nummerreservation utan det är först till kvarn. Det finns inget tak över scen eller läktare. 

Biljetter

Köpta biljetter återköpes ej. 


Det går att i vårt biljettbokningssystem köpa försäkring till biljetterna. Om denna köpts till, är det tillåtet att återköpa biljetterna enligt Ticketmasters Villkor. 

HandikappS-

ANPASSNINGAR

Rullstols och handikappanpassade-platser finns självklart vid vår läktare. Säg till i biljettkassan om plats för rullstol så fixar vår personal på plats det, så att allt går så smidigt som möjligt. 


Nedsatt hörsel: Vi använder oss av förstärkning både i repliker och sång med hjälp av våra mikrofoner och högtalare. T-Slinga finns tyvärr inte att tillgå.


Ledsagare går alltid gratis på våra föreställningar. 

Saknas din fråga?

Hittar du inte svaret på din fråga? Skicka in din fråga här. Om du vill prata med oss i telefon finner du telefonnummer på sidan "kontakt"