Reprisen av Succen!

De Tre Musketörerna på Nöjesteatern i Malmö

Nöjesteatern i malmö

De tre musketörerna på nöjesteatern

endast 14 mars kl 13.00!

På Paris gator blåser en förändringens vind. Kungen och drottningen har försvunnit under tragiska omständigheter och deras dotter måste ta sig an rollen som statsöverhuvud. Denna svåra uppgift blir ännu svårare när Kardinalen gör allt han kan för att sätta käppar i hjulen för den unga drottningen. Det enda som står i vägen för Kardinalens plan är tre musketörer och deras nyfunna vän D’Artagnan.


Varje sommar spelas nya föreställningar på Sommarteaterns egen

utescen i Ystad, men den 14 Mars kommer succéföreställningen från

sommaren 2019 till fantastiska Nöjesteatern i Malmö!


Sommarteaterns ”De tre musketörerna” är en fängslande familje-musikal som vill utforska tankar kring kön, förväntningar och vikten av att följa sina drömmar. Allt detta är invävt i ett nät av intriger, humor och spänning som tilltalar såväl unga som gamla.


Föreställningen fick ett ledmotiv; ”Här finns hopp, här finns drömmar, här finns liv” som ramar in såväl akterna som handlingen. Två nya låtskrivare för året; Frida Green och Christoffer Zaar, har tillsammans skapat fantastiska låtar till ”De tre musketörerna”. Denna musik finns på Spotify!


I 20 år har Sommarteatern i Ystad framfört högklassig underhållning med samhällsaktuella budskap, för en publik i alla åldrar. Med en modern och personlig twist på välkända historier, har de med åren skapat ett unikt koncept där varje projekt är fyllt av samma sak; passion för teater och musik. Det är svårt att beskriva i ord, det måste helt enkelt upplevas.