SOMMARTEATERN YSTAD

HANS & GRETA

FRÅN 7/7 - 4/8

Sommaren 2024 presenterar vi en berättelse om två syskon förlorade i en värld av hemligheter och svek. I centrum står Hans och Greta, två unga själar som söker sin plats i världen, kämpandes mot mörka krafter som försöker forma deras öde. Deras äventyr är en resa fylld av mod och hopp, där de utforskar gränserna för familjeband och sann vänskap.

KONSERTER

SOMMARKONSERTER

Sommarteatern i Ystad arrangerar "Sommarkonserter" med två av Sveriges mest älskade sångerskor! 


Sanna Nielsen lördagen den 13 Juli kl 19.30 &

Sonja Aldén fredagen den 26 Juli kl 19.30


Spelplats: Sommarteaterns utomhusteater vid Åbergs Trädgård i Öja. 

Sanna Nielsen är en lysande sångerska, programledare, skådespelare och därtill estradör. Hon låg etta på Svensktoppen redan som elvaåring, har deltagit i Melodifestivalen flera gånger och vann hela tävlingen år 2014 med låten ”Undo”. Därmed fick hon representera Sverige i Eurovision Song Contest och kom på en fin tredjeplats. Hon har under sju somrar varit hyllad programledare för ”Allsång på Skansen” i SVT.
-----

Sonja Aldén är en av Sveriges mest folkkära sångerskor. Det stora genombrottet kom i Melodifestivalen 2007 där hon tog sig hela vägen till final med jättehiten “För att du finns”.

Låten kom att slå flera rekord och utsågs bland annat till “Årets låt” på Svensktoppen där den även abonnerade på förstaplatsen i över ett halvår. Sedan dess har hon hunnit ge ut ytterligare fem album och turnerar flitigt över hela Sverige.

NYHETER

T-slinga på vår läktare

Nyhet! Vi har nu T-slinga på vår läktare!

Vi är stolta över att kunna meddela att vi har installerat en T-slinga för att göra våra föreställningar ännu mer tillgängliga för alla. Alla ska kunna njuta av teater, och med T-slingan hoppas vi kunna ge en bättre upplevelse för dem med hörselnedsättning.

Teaterskolan 2024/2025

Anmälan till Teaterskolan läsåret 2024/2025 är nu öppen! In och läs om våra kurser och vårt utbud på länken nedan:

TACK TILL VÅRA SPONSORER